Pentru că ardeii pe care i-am procurat anul acesta au fost foarte iuți, i-am conservat în oțet sub formă de Salată de ardei iuți cu ceapă și fasole verde.
Anul trecut rețeta mea de Ardei iuți cu ceapă galbenă și roșie în oțet a avut un mare succes și a inspirat pe mulți consumatori de picanterii.
Anul acesta, dispunând și de multă fasole verde și pentru că o folosesc în combinație cu ardeii iuți și la această rețetă: Ardei iuți în oțet cu păstăi de fasole verde, m-am gândit s-o introduc și în rețeta de față.
Și foarte bine s-a combinat cu ardeii și ceapa!
Față de rețeta anterioară, am modificat puțin și cantitățile la lichide, punând mai mult oțet.
Ingrediente
- 1 kg ardei iuți, verzi și roșii
- 500 g ceapă galbenă și roșie
- 500 g păstăi de fasole verde
- 750 ml oțet
- 250 ml apă
- 1 lingură sare pentru murături
- 4 linguri zahăr
- 1 linguriță boabe de piper
- 1 linguriță boabe de muștar
- 1 linguriță boabe de coriandru
- 4 foi de dafin
Mod de preparare
Cum preparăm Salată de ardei iuți cu ceapă și fasole verde!
Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.