Îmi plac foarte mult acești gogoșari în sos de roșii, mai ales pentru că îi folosesc și la diverse mâncăruri.
De obicei îi prepar în bulion, dar cum anul acesta nu am făcut bulion, încă, i-am preparat în sos de roșii și au ieșit tare buni.
Rețeta este cea clasică, nu m-am abătut de la ea, doar gustul la condimente, l-am potrivit așa cum mi-a plăcut mie.
Foarte mult ne plac și acești Gogoșari umpluți cu varză, dar nelipsiți din cămară an de an, sunt clasicii Gogoșari în oțet, care plac absolut tuturor.

Ingrediente
- 5 kg gogoșari
- 500 g zahăr
- 500 ml oțet
- 500 ml ulei
- 800 ml sos de roșii
- 1 lingură sare de murături
- 1/2 linguriță piper măcinat
- 1/2 linguriță busuioc uscat
- 3 foi de dafin
Porții: 9 borcane de 720 ml
Timp de preparare: 60 minute
Mod de preparare pentru gogoșari în sos de roșii
Prepararea gogoșarilor
Lăsăm compoziția să fiarbă pentru un clocot sau două și scufundăm gogoșarii în ea.
Mai găsiți și alte rețete de conserve pe blog, de unde vă puteți inspira.
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.