26
Baconul l-am feliat cat de subtire am putut. Este ideal de achizitionat baconul direct feliat, pentru ca acele felii chiar sunt subtiri.
Am infasurat rulourile cu sfoara de bucatarie, pentru a nu se desface si le-am asezat in tava unsa cu putin ulei. Putem pune hartie de copt in tava.
Nu le-am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.
Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.
Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si au iesit aceste minunate rulouri cu carnati afumati in piept de pui si bacon, foarte apreciate.
Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.
Foarte mult ne plac si carnatii afumati in aluat foietaj. Nu lipsesc de pe un platou cu aperitive preparate pentru mesele festive.
Ingrediente
- 1,200 Kg piept de pui dezosat
- 8 carnati afumati
- 24 felii de bacon
Mod de preparare pentru reteta de rulouri cu carnati afumati in piept de pui si bacon
Am desfacut pieptul de pui, l-am spalat si am portionat in doua, fiecare bucata. Apoi am filetat fiecare bucata, dar nu foarte subtire.
Baconul l-am feliat cat de subtire am putut. Este ideal de achizitionat baconul direct feliat, pentru ca acele felii chiar sunt subtiri.
Am rulat pieptul de pui peste carnati si am asezat feliile de bacon pe lungimea carnatilor. Se pot rula si pe latime, dar eu de data aceasta am preferat asa.
Au intrat cate trei felii subtiri de bacon la fiecare rulou cu carnat.
Au intrat cate trei felii subtiri de bacon la fiecare rulou cu carnat.
Am infasurat rulourile cu sfoara de bucatarie, pentru a nu se desface si le-am asezat in tava unsa cu putin ulei. Putem pune hartie de copt in tava.
Nu le-am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.
Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.
Pe parcurs am mai intors delicioasele rulouri cu carnati afumati in piept de pui si bacon de pe o parte pe cealalta.
Foarte bine arata aceste rulouri portionate în rondele pe un platou cu aperitive. Dar arata bine si pe platoul cu fripturi.
Va mai recomand de pe blog și:
Reteta Pulpa de porc umpluta cu carne tocata
Reteta Muschiulet de porc impletit cu bacon
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
10 comentarii
Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!
Multumesc, asemenea!
Craciun fericit si Sarbatori pline de bucurii langa cei dragi!
Multumesc frumos, asemenea va doresc si eu!
Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!
Multumim frumos, Alexandrina! La fel sa aveti si voi!!!
Craciun fericit si bucate alese pe masa!
Multumesc, asemenea si tie!
reteta asta o scapasem. ma duc sa o salvez in bucataras ca sa o propun in meniuri 😉 . problema cu search-ul la mine era de la browser. am probat de pe un al treilea si se vede ok. de tinut minte cand mai am astfel de probleme 🙂
Ma bucur ca iti place aceasta reteta!
Eu mai am pe blog o varianta de cautare dupa etichete. 😀