Chiar dacă pare nefinalizat, pentru că nu am mai apucat să-l decorez, m-am gândit să nu las neîmpărtășit cu voi, acest delicios Tort cu pișcoturi de cacao și cremă cu fructe.
A rămas nedecorat, pentru că a fost transportat departe, direct asamblat în tavă.
Nu mi-am mai permis să iau după mine și ustensile pentru decorat și nici timp nu aș fi avut să-l decorez.
Însă vă asigur că a fost apreciat chiar și fără decor, dar promit că o să-l repet, că prea bun a fost și îl voi prezenta și decorat frumos!
Face parte din categoria deserturilor rapide fără coacere, precum este și acest tort cu pișcoturi și creme de ciocolată și ananas, sau acest Tort răcoros cu cremă de iaurt și fructe.
Pișcoturile cu cacao sunt de mare efect fiind și gustoase și aspectuoase!
Le-am descoperit cu ceva timp în urmă în rețetele Laurei – Laura’s sweets și le tot folosesc în diverse deserturi de atunci. Mulțu, Lăurici! :-*
Ingrediente
- Pentru o tavă de cozonac (L=30 cm, B=15 cm, b=11,5 cm, H=10 cm):
- 50 pișcoturi cu cacao
- 2 cutii de compot din fructe tropicale ( 2×420 g)
- 600 g ciocolată albă
- 400 ml frișcă lichidă
- zeama de la 2 lămâi
- 500 g mascarpone
- 20 g gelatină
Mod de preparare pentru tort cu pișcoturi de cacao și cremă cu fructe
Pregătim crema
Asamblare Tort cu pișcoturi de cacao și cremă cu fructe.
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.