Acești cârnăciori în foietaj, reprezintă pentru mine aperitivul cel mai la îndemână, pe care nu ezit să-l prepar aproape la fiecare masă festivă și nu numai.
Sunt gustoși, sunt aspectuoși, se prepară rapid cu puține ingrediente și la îndemâna oricui.
Cârnăciorii îi prefer ușor picanți și semiafumați, iar ketchupul dulce-picant.
De data aceasta vă prezint rețeta simplă cu aluat de foietaj din comerț, dar de cele mai multe ori îmi prepar singură aluatul, chiar dacă nu iese la fel de înfoiat ca cel din comerț, dar este mai sănătos și satisfacția este mai mare când este preparat în casă.
Rețeta aluatului meu de foietaj o găsiți aici.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 400 g aluat de foietaj
- 500 g cârnăciori subțiri
- ketchup
- 1 gălbenuș de ou
- un vârf cuțit sare
- 1/2 linguriță cu lapte
- semințe de susan
- semințe de chimen
[/ingredients]
Porții: 30
Timp total de preparare: 30 minute
[preparare title=”Mod de preparare”]
Iată cum preparăm Cârnăciori în foietaj!
[/preparare]