Acest tort de mere umplute cu gem de gutui este de post, cu un blat ușor umed și mere întregi, umplute cu gem de gutui și rahat multicolor.
Și este preparat la Crock Pot, deci minunăția aceasta de aparat prepară de toate. Bineînțeles că se poate prepara și în cuptor, dacă nu dispuneți de acest aparat electric.
Și tot din categoria deserturilor de post preparate la Slow Cooker Crock Pot, vă mai recomand și rețeta de budincă de mere cu aromă de migdale și scorțișoară.
Și am mai preparat tot la acest aparat rețeta de prăjitură bicoloră.
Dar găsiți pe blog mai multe rețete preparate la Aceste aparate electrice, de unde vă puteți inspira.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de tort de mere umplute cu gem de gutui și rahat multicolor.
Ingrediente
- 7 mere
- 150 g zahăr
- 150 ml ulei
- 400 ml lapte de cocos
- 250 g făină
- 100 g nucă de cocos
- 2 lingurițe esență de vanilie
- coaja și zeama de la o lămâie
- 1 plic praf de copt
- 1 vârf cuțit bicarbonat de sodiu
- un praf sare
- 400 g gem de gutui
- rahat multicolor
Porții: 8
Timp de preparare: 3 ore